Yeşim Salkım'dan olay itiraf! 25 yıllık arkadaşımla seviştim























Yeşim Salkım'dan olay itiraf! 25 yıllık arkadaşımla seviştim

Yazar Şükran Kozalı'nın Eğreti Gelinler romanından sinemaya uyarlanan Eğreti Gelin Ladik filminde Yeşim Salkım'ın sevişme sahnesi çok konuşulmuştu Hatta filmin önüne bile geçiltmişti. Dün gece filmin galası yapıldı. Basınla bir araya gelen ekip oldukça heyecanlıydı. Filmle ilgili ilk açıklama Yeşim Salkım'dan geldi.

Yeşim Salkım, ''Ekibe bir vefa borcum var, çok uğraştı ekip. En heyecanlandığım filmlerim arasında yer aldı bu film. Bu ülkede son zamanlarda inanç sorunu olsa da biz birbirimize inandık. '' ifadelerini kullandı.

Yeşim Salkım, ''Buradakilerin hepsi bağımsız sinemaya gönül vermiş insanlar. Parasız yapılmış bir iş ama gönülle yapılmış bir film. '' açıklamasında bulundu.

25 YILLIK ARKADAŞIMLA SEVİŞTİM : Filmde rol alan Hakan Eren ile ilgili Yeşim Salkım, ''Hakan Eren'in performansı da şahane... 25 senelik arkadaşımla seviştim, bu kadar söyleyebilirim. '' deyip espri yaptı.

Yazar Şükran Kozalı'nın Eğreti Gelinler romanından sinemaya uyarlanan Eğreti Gelin Ladik'in başrollerinde Yeşim Salkım, Hakan Eren, Ali Ekberol, Sevinç Meşe, İlkay Kayku ve Şükran Kozalı var. Yeşim Salkım'ın cesur sahneleri fragmana damga vurdu.

Yeşim Salkım, daha önce basına yansıyan bu sahne için “O sahnede lezbiyen bir ilişki yok. Sadece ölen bir kadının veda sahnesi” yorumunu yapmıştı.

Senaryosu Şükran Kozalı’nı kaleme aldığı, yönetmenliğini Deniz Güvenç ve Zaim Güvenç’in yaptığı “Eğreti Gelin Ladik”, 13 Nisan’da vizyona girecek.

#Yeşim#Salkım'dan#olay#itiraf!#25#yıllık#arkadaşımla#seviştim#Yazar #Şükran #Kozalı #nın #Eğreti #Gelinler #romanından #sinemaya #uyarlanan #Eğreti #Gelin #Ladik #filminde #Yeşim #Salkım #ın #sevişme #sahnesi #çok #konuşulmuştu #Hatta #filmin #önüne #bile #geçiltmişti #Dün #gece #filmin #galası #yapıldı #Basınla #bir #araya #gelen #ekip #oldukça #heyecanlıydı #Filmle #ilgili #ilk #açıklama #Yeşim #Salkım #dan #geldiNeVarNeYok # #magazin #haber #güncel #sondakika #söylemezsemolmaz #duymayankalmasın #artıksusma #söylemezsem #olmaz #soylemezsenolmaz #duymayan #kalmasın #artık #susma #2018


ABONE OL !:
https://goo.gl/CLWhWo https://youtu.be/ztRpSKkg2OE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İmmünoterapi nedir SGK immünoterapi ilaçlarını karşılıyor mu?

Ayşenur Balcı +18 fotoğrafları sonrasında sıfırladı işte son hali