Survivor'da kim elendi? 9 Nisan 2018 SMS sonuçları!







Survivor'da kim elendi? 9 Nisan 2018 SMS sonuçları!

Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 3 isim arasından çıkacak. Cumartesi ve Pazar günleri oynanan dokunulmazlık oyunları Gönüllüler takımının yarışmacılarını SMS oylamasına çıkarmış. Bu hafta 3 isim için SMS oylaması yapıldı. İlk dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kaybetmiş, eleme adayı olarak da Cumali Akgül ve Yağmur Banda isimlerini vermişlerdi. İkinci dokunulmazlığı da Gönüllüler takımı kaybetmiş ve bir eleme adayı daha çıkarmak zorunda kalmışlardı.

Survivor 2018'in 8 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümü dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme adayı Funda Alkayış olmuştu. Daha önce yapılan konseyde yine Gönüllüler takımından Cumali Akgül ve Yağmur Banda diğer eleme adayları olarak çıkmıştı.

İsimlerin belirlenmesinin ardından Cumali Akgül, Yağmur Banda ve Funda Alkayış için SMS oylaması yapılmıştı. Survivor 2018'de bu hafta elenecek olan isim birazdan açıklanacak ve haberimizde olacak.

Survivor 2018 eleme adayı Cumali Akgül kimdir? Cumali Akgül, Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül, Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Cumali, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Survivor kadrosuna dahil edildi.

Survivor 2018 eleme adayı Yağmur Banda kimdir? 20 yaşında. Liseyi bitirmiş. 12 yıldır tekvando yapıyor. Türkiye ve Balkan şampiyonluğu var. 2014 yılında Avrupa şampiyonluğu var. Bu sene Türkiye ikincisi olmuş.

Survivor 2018 eleme adayı Funda Alkayış kimdir? 30 yaşında ve Mersinli. Dövüş sporlarıyla uğraşıyor. 27 kez Türkiye Şampiyonu olmuş. Dünya ve Avrupa şampiyonlukları var. Dünyanın en büyük organizasyonlarından birinde tek Türk bayan dövüşçü. WBS Avrupa ve Dünya şampiyonluk kemerine sahip. Adıyaman’da beden eğitimi öğretmeni.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? : Survivor 2018'in 9 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde iki takım zorlu bir parkurda kahvaltı ödülü için mücadele ettiler. Kazanan takım Ünlüler oldu.

#Survivor'da#kim#elendi?#9#Nisan#2018#SMS#sonuçları!#Survivor #da #bu #hafta #kim #elendi #sorusunun #yanıtı #3 #isim #arasından #çıkacak #Cumartesi #ve #Pazar #günleri #oynanan #dokunulmazlık #oyunları #Gönüllüler #takımının #yarışmacılarını #SMS #oylamasına #çıkarmış #Bu #hafta #3 #isim #için #SMS #oylaması #yapıldı #İlk #dokunulmazlığı #Gönüllüler #takımı #kaybetmiş #eleme #adayı #olarak #da #Cumali #Akgül #ve #Yağmur #Banda #isimlerini #vermişlerdi #İkinci #dokunulmazlığı #da #Gönüllüler #takımı #kaybetmiş #ve #bir #eleme #adayı #daha #çıkarmak #zorunda #kalmışlardıNeVarNeYok # #magazin #haber #güncel #sondakika #söylemezsemolmaz #duymayankalmasın #artıksusma #söylemezsem #olmaz #soylemezsenolmaz #duymayan #kalmasın #artık #susma #2018


ABONE OL !:
https://goo.gl/CLWhWo https://youtu.be/8qsRmHjTQGA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İmmünoterapi nedir SGK immünoterapi ilaçlarını karşılıyor mu?

Ayşenur Balcı +18 fotoğrafları sonrasında sıfırladı işte son hali

Yeşim Salkım'dan olay itiraf! 25 yıllık arkadaşımla seviştim