Jet Sosyete reytingde nokta atışı







Jet Sosyete reytingde nokta atışı

Jet Sosyete her geçen gün en mesafeli izleyiciyi bile kendine bir şekilde bağlamayı başarıyor. Dizide halen daha oturmaya şeyler olsa da özellikle 7. bölüm itibariyle taşlar biraz yerine oturmaya başladı: Dizi, günceli yakaladığı noktada resmen turnayı gözünden vuruyor...

Jet Sosyete'nin 7. bölümünü de geride bıraktık. Artık dizide sevdiğimiz şeyler de sevmediğimiz şeyler de oturmaya başladı, en azından niye sevdiğimizi de niye sevmediğimizi de biliyoruz. 7. bölümün en can alıcı noktalarından biri Gizem Özpamuk ile bir türlü iyi geçinemediği kaynanası Zahide Özpamuk arasındaki çekişmeydi.

Gülse Birsel de Ayşenil Şamlıoğlu da gayet iyi bir performansla gelin-kaynana arasındaki tatlı rekabeti seyirciye aktarmayı başardı. Dizinin en temel, en reyting odaklı ve en oyunculuk şovuna dönüşebilecek çatışmalarından biri olan bu iki karakterin zıtlaşması bu hafta ekstra bir güzellik doğurdu; çünkü iki karakter günceli yakalayan bir sorun yüzünden zıtlaştı.

Konu neydi peki? Zahide Hanım, gazetelere Gizem hakkında olumsuz konuştuğu için Gizem de kısasa kısas diyerek Zahide Hanım'a kendisi hakkında konuşmama kararı çıkartmış durumda.

Gizem "Ay lav adalet" diyerek, 'Kişilik hakkı' yerine 'Dişilik hakkı' diyerek gelinmesi an meselesi olan durumları da cımbızla çok net bir şekilde ortaya koyuyor, Gizem tamamen bu kafalarda. Ancak konuşma, konuşmama konuları geçtiğimiz yazdan beri sıklıkla konuştuğumuz bir konuydu.

Bu kanun aslında aile içi şiddet mağdurlarını korumak için çıkarılmışken son dönemlerde ünlülerin istemedikleri yorumlardan kaçmak için kullanılmıştı. Bir komedi dizisi de tam olarak bunun mizahını yapmalıydı - ve yaptı!

Gülse Birsel, son derece önemli bir konuya dikkat çekti, mizah öğesi olarak eleştirisini ortaya koydu ve ortaya da şahane bir performans çıkmış oldu. "Gülse'nin kalemi iyidir" diye boşuna söylenmiyor, Gülse Birsel size hitap etsin ya da hitap etmesin zekasıyla herkesi yakalayan, birçok kişinin kayıtsız kalamadığı bir yazar.

Köşe yazılarından senaryosunu yazdığı dizilere kadar bir şekilde bugüne kadar dikkatinizi olumlu ya da olumsuz çekmemiş olması imkânsız. Gülse Birsel, halihazırda bu kadar dikkat çekiciyken, bütün gözler onun üzerindeyken 'güncel'i yakalayarak kendi adına güzel bir eleştiri ortaya koyması son derece takdir edilesi bir durum.

'Jet Sosyete' eğer bu şekilde gündem odaklı olmaya devam edip güncele dair tatlı tatlı eleştiriler getirmeye devam ederse Avrupa Yakası'nı işte o zaman çok rahat geçer. Can Şişman / Milliyet

#Jet#Sosyete#reytingde#nokta#atışı#Jet #Sosyete #her #geçen #gün #en #mesafeli #izleyiciyi #bile #kendine #bir #şekilde #bağlamayı #başarıyor #Dizide #halen #daha #oturmaya #şeyler #olsa #da #özellikle #7 #bölüm #itibariyle #taşlar #biraz #yerine #oturmaya #başladı: #Dizi #günceli #yakaladığı #noktada #resmen #turnayı #gözünden #vuruyorNeVarNeYok # #magazin #haber #güncel #sondakika #söylemezsemolmaz #duymayankalmasın #artıksusma #söylemezsem #olmaz #soylemezsenolmaz #duymayan #kalmasın #artık #susma #2018


ABONE OL !:
https://goo.gl/CLWhWo https://youtu.be/ld6VJOrj4t0

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İmmünoterapi nedir SGK immünoterapi ilaçlarını karşılıyor mu?

Ayşenur Balcı +18 fotoğrafları sonrasında sıfırladı işte son hali

Sevtap Parman: Aşk tavan arasında çılgınca sevişmektir