Murat Boz'la Aslı Enver ayrıldı! 2,5 yıllık aşk bitti







Murat Boz'la Aslı Enver ayrıldı! 2, 5 yıllık aşk bitti

Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Aslı Enver ile Murat Boz’un ilişkisi sürpriz şekilde sona erdi. Çiftin birlikteliği 2016’da başlamıştı. Aslı Enver, Murat Boz’un jüri üyeliği yaptığı “O Ses Türkiye”nin çekimlerine katılmış, kısa bir süre sonra sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarıyla iki ünlü ismin aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Aslı Enver ve Murat Boz’un ilişkisi 2017’nin mayıs ayında da sekteye uğradı. Yaşadıkları sorunlar yüzünden birlikteliklerini noktalayan ikili, ayrılığa 2 ay dayanabildi. Yeniden bir araya gelmelerinin ardından birbirlerinin aileleriyle de tanışan ikilinin evleneceklerine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak çift sürpriz bir kararla yeniden ayrıldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Enver, eşyalarını toplayarak Murat Boz’la birlikte yaşadıkları evden taşındı. İki isim, sosyal medya hesaplarında paylaştıkları, birlikte çekilmiş fotoğraflarını ise henüz silmedi.

Konuyla alakalı henüz bir açıklama yapılmazken çiftin ayrılık haberleri şimdiden geniş yankı uyandırdı.

#Murat#Boz'la#Aslı#Enver#ayrıldı!#2,5#yıllık#aşk#bitti#Magazin #dünyasının #örnek #çiftleri #arasında #gösterilen #Aslı #Enver #ile #Murat #Boz’un #ilişkisi #sürpriz #şekilde #sona #erdi #Çiftin #birlikteliği #2016’da #başlamıştı #Aslı #Enver #Murat #Boz’un #jüri #üyeliği #yaptığı #“O #Ses #Türkiye”nin #çekimlerine #katılmış #kısa #bir #süre #sonra #sosyal #medya #hesaplarındaki #paylaşımlarıyla #iki #ünlü #ismin #aşk #yaşadığı #ortaya #çıkmıştıNeVarNeYok # #magazin #haber #güncel #sondakika #söylemezsemolmaz #duymayankalmasın #artıksusma #söylemezsem #olmaz #soylemezsenolmaz #duymayan #kalmasın #artık #susma #2018


ABONE OL !:
https://goo.gl/CLWhWo https://youtu.be/1tOe3UOtkMk

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İmmünoterapi nedir SGK immünoterapi ilaçlarını karşılıyor mu?

Ayşenur Balcı +18 fotoğrafları sonrasında sıfırladı işte son hali

Yeşim Salkım'dan olay itiraf! 25 yıllık arkadaşımla seviştim