Söz dizisinin Karabatak'ı Eren Vurdem'in öyle bir fotoğrafı ortaya çıktı...





Söz dizisinin Karabatak'ı Eren Vurdem'in öyle bir fotoğrafı ortaya çıktı ki ...

Star TV ekranlarında bir fenomene dönüştü Söz dizisi. Pazartesi akşamları Show TV'nin Çukur dizisiyle mücadele halinde olan Söz, özellikel başrol oyuncuları ile oldukça dikkat çekiyor malumunuz. Her karakteri, izleyici tarafından ayrı ayrı takip ediliyor. Bu oyunculardan biri de Söz'ün Başçavuş Ateş'i Eren Vurdem.

Söz dizisinde Başçavuş Ateş Acar karakterini canlandıran Eren Vurdem, hem Söz dizisindeki oyunculuğuyla hem de sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine topluyor. Yakışıklı oyuncu ayrıca kadınların sevgilisi olarak televizyon ekranlarında yerini alıyor.

Başarılı oyuncu Eren Vurdem, özel hayatı hakkında çok fazla bilgi vermese de, yıllar öncesine ait bir fotoğraf görenleri hayrete düşürdü. Söz'ün Ateş'i Eren Vurdem'in bu fotoğrafını görünce, siz de şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz...

İŞTE EREN VURDEM'İN O FOTOĞRAFI; yakışıklı oyuncu Eren Vurdem'in bu fotoğrafını sosyal medyada görenler şaşıp kaldı. Kimi sosyal medya kullanıcı bu fotoğrafı, yorumsuz bırakmadı. Kimileri 'Nereden nereye' dedi kimileri ise 'Herkes için umut var' gibi yorumlarda bulundu.

EREN VURDEM KİMDİR; 1988 yılında Konya'da dünyaya gelen Eren Vurdem, Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Hesaplaşma dizisi ile yaşayan Eren Vurdem; daha sonra İnadına Aşk, Son Mektup, Şubat ve Şefkat Tepe dizilerinde rol almıştır.

Oyunculuk kariyerinde asıl yükselişini ise Fox TV'de yayınlanan İnadına Aşk dizisi ile gerçekleştiren Vurdem, dizide Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Cem Belevi, Nilay Duru gibi isimlerle beraber rol almıştır. Dizide "Çınar" karakterini canlandırmıştır.

Rol Aldığı Yapımlar:
Söz
İnadına Aşk
Son Mektup
Yolculuk
Kutu Cüceler
Şubat
Jin

Arka Sokaklar
Şefkat Tepe
No Ofsayt
Hesaplaşma

#Söz#dizisinin#Karabatak#Eren#Vurdem'in#öyle#bir#fotoğrafı#ortaya#çıktı#ki#...#Star #TV #ekranlarında #bir #fenomene #dönüştü #Söz #dizisi #Pazartesi #akşamları #Show #TV #nin #Çukur #dizisiyle #mücadele #halinde #olan #Söz #özellikel #başrol #oyuncuları #ile #oldukça #dikkat #çekiyor #malumunuz #Her #karakteri #izleyici #tarafından #ayrı #ayrı #takip #ediliyor #Bu #oyunculardan #biri #de #Söz #ün #Başçavuş #Ateş #i #Eren #VurdemNeVarNeYok # #magazin #haber #güncel #sondakika #söylemezsemolmaz #duymayankalmasın #artıksusma #söylemezsem #olmaz #soylemezsenolmaz #duymayan #kalmasın #artık #susma #2018


ABONE OL !:
https://goo.gl/CLWhWo https://youtu.be/BoRvgRJcUFM

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İmmünoterapi nedir SGK immünoterapi ilaçlarını karşılıyor mu?

Ayşenur Balcı +18 fotoğrafları sonrasında sıfırladı işte son hali

Sevtap Parman: Aşk tavan arasında çılgınca sevişmektir