Survivor'da kim elenecek? 15 Nisan 2018 SMS oylaması!







Survivor'da kim elenecek? 15 Nisan 2018 SMS oylaması!

Survivor 2018 tüm heyecanıyla devam ediyor. Survivor'da dokunulmazlık oyunları daha bir önem taşımaya başladı. Damla ve Nagihan arasında oyuncu seçme gerginliği yaşandı. Artık dokunulmazlık oyunları haftada iki kez oynanıyor.

Survivor'da şanssızlığını bir türlü kıramayan Gönüllüler takımı haftaya iyi başlamıştı. 2 ödül oyununu peş peşe kazanan Gönüllüler takımı büyük bir moral depoladı. Ta ki ilk dokunulmalık oyununa kadar. Dokunulmazlık oyununda kazanmayı bir türlü beceremeyen Gönüllüler takımı izleyicileri hayal kırıklığına uğratıyor. Bu zamana kadar oynanan dokunulmazlık oyunları içinde gönüllüler takımı sadece 1 kere kazanabildi.

Dokunulmazlık oyunun ilk kısmı oynandı. Dokunulmazlık oyununda ipi gögüsleyen takım yine Ünlüler takımı oldu. Gönüllüler takımı adeta oyunda dağıldı. Nagihan dışındaki yarışmacıları istenilen performansı gösteremedi. Eleme adayları Hakan ve Cumali oldu. Cumali arkadaşlarının ada konseyinde yazdığı ilk isim oldu. Hilmicem ise bireysel dokunulmazlığı kazanarak Hakan'ın ismini verdi. Konseyde bu durum yarışmacılar arasında şaşkınlık oluşturdu.

Survivor 2018 eleme adayı Cumali Akgül kimdir? Cumali Akgül, Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül, Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Cumali, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Survivor kadrosuna dahil edildi.

Survivor 2018 eleme adayı Hakan Hatipoğlu kimdir? 28 Kasım 1980 Burgazada İstanbul doğumlu, milli sporcu, oyuncu ve sunucudur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü ve Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümünde eğitimini almıştır. 2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar-Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarışmıştır. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

#Survivor'da#kim#elenecek?#15#Nisan#2018#SMS#oylaması!#Survivor #2018 #tüm #heyecanıyla #devam #ediyor #Survivor #da #dokunulmazlık #oyunları #daha #bir #önem #taşımaya #başladı #Damla #ve #Nagihan #arasında #oyuncu #seçme #gerginliği #yaşandı #Artık #dokunulmazlık #oyunları #haftada #iki #kez #oynanıyorNeVarNeYok # #magazin #haber #güncel #sondakika #söylemezsemolmaz #duymayankalmasın #artıksusma #söylemezsem #olmaz #soylemezsenolmaz #duymayan #kalmasın #artık #susma #2018


ABONE OL !:
https://goo.gl/CLWhWo https://youtu.be/TDwwelAKBs8

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İmmünoterapi nedir SGK immünoterapi ilaçlarını karşılıyor mu?

Ayşenur Balcı +18 fotoğrafları sonrasında sıfırladı işte son hali

Yeşim Salkım'dan olay itiraf! 25 yıllık arkadaşımla seviştim