Ayşenur Balcı +18 fotoğrafları sonrasında sıfırladı işte son hali







Ayşenur Balcı +18 fotoğrafları sonrasında sıfırladı işte son hali

Ayşenur Balcı, İşte Benim Stilim yarışmasına katılarak adını duyuran isimlerden biri. Instagram hesabından verdiği pozlarla olay yaratan Ayşenur Balcı, periscopedeki yarı çıplak canlı yayınıyla dibe vurmuştu. Uyuşturucu kullandığı iddiaları sonrasında İşte Benim Stilim'de birincilik kazanan Ayşenur Balcı, sevgili yapınca biraz durulmuştu. Ayşenur Balcı'yı yeniden gündeme taşıyan ise estetiklerle değişen yeni hali ve sıfırladığı instagramı oldu. Her değişimde instagramını sıfırlayan Ayşenur Balcı yine öyl yaptı. Yepyeni hali ile ortaya çıkan Ayşenur Arslan'ı görenler tanımakta zorlanıyor.

AYŞENUR BALCI'NIN DEĞİŞİMİ: Ayşenur Balcı İşte Benim Stilim yarışmasında birincilik kazandığında bu haldeydi. Estetik yaptıran Balcı burnunu değiştirdi ve slikon taktırdı.

AYŞENUR BALCI'NIN SON HALİ : Aradan geçen süreç içinde makyajını ve tarzını tamamen değiştiren Ayşenur Balcı şimdi bu görüntüye büründü. Instagram hesabını sıfırlayan Ayşenur Balcı yeni imajıyla tanınmayacak halde.

AYŞENUR BALCI +18 FOTOĞRAFLARI : Ayşenur Balcı İşte Benim Stilim yarışmasına ilk katıldığı yıl verdiği yarı çıplak pozlar ortaya çıkmıştı. Ayşenur Balcı'nın +18'lik bu fotoğrafları programda da gündeme gelmiş ve hakkında yapımcı ile ilişkisi var söylentileri çıkmıştı.

AYŞENUR BALCI'NIN PERISCOPE YAYINI : Ayşenur Balcı İşte Benim Stilim'in ilk sezonunda birincilik kazanamayınca ortadan kayboldu. Bir süre sonra ortaya çıktığında uyuşturucunun dibine vurmuş ve tamemen farklı bir yola girmişti. Periscope üzerinden üstsüz yayın yapan Ayşenur Balcı'nın uyuşturucu aldığı ortaya çıkmıştı.

AYŞENUR BALCI'NIN SON GÖRÜNTÜLERİ: Sevgilisi Umur Yiğit Vanlı ile ilişkisi biten Ayşenur Balcı instagram hesabını tamamen sıfırladı. İmajını da değiştiren Ayşenur Balcı hesabında yeni halinden bu görüntüleri paylaştı. İşte Ayşenur Balcı'nın eski ve yeni hali;

Eski hali

Yeni hali

#Ayşenur#Balcı#+18#fotoğrafları#sonrasında#sıfırladı#işte#son#hali#Ayşenur #Balcı #İşte #Benim #Stilim #yarışmasına #katılarak #adını #duyuran #isimlerden #biri #Instagram #hesabından #verdiği #pozlarla #olay #yaratan #Ayşenur #Balcı #periscopedeki #yarı #çıplak #canlı #yayınıyla #dibe #vurmuştu #Uyuşturucu #kullandığı #iddiaları #sonrasında #İşte #Benim #Stilim #de #birincilik #kazanan #Ayşenur #Balcı #sevgili #yapınca #biraz #durulmuştu #Ayşenur #Balcı #yı #yeniden #gündeme #taşıyan #ise #estetiklerle #değişen #yeni #hali #ve #sıfırladığı #instagramı #oldu #Her #değişimde #instagramını #sıfırlayan #Ayşenur #Balcı #yine #öyl #yaptı #Yepyeni #hali #ile #ortaya #çıkan #Ayşenur #Arslan #görenler #tanımakta #zorlanıyorNeVarNeYok # #magazin #haber #güncel #sondakika #söylemezsemolmaz #duymayankalmasın #artıksusma #söylemezsem #olmaz #soylemezsenolmaz #duymayan #kalmasın #artık #susma #2018


ABONE OL !:
https://goo.gl/CLWhWo https://youtu.be/6yNvNHlFFbc

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İmmünoterapi nedir SGK immünoterapi ilaçlarını karşılıyor mu?

Yeşim Salkım'dan olay itiraf! 25 yıllık arkadaşımla seviştim